Hvorfor er bambus bæredygtig?

Hvorfor er bambus bæredygtig?

 

Bambuser bæredygtig af flere grunde.For det første er det pokkers nemt at dyrke.Bambuslandmænd behøver ikke gøre meget for at sikre en høj afgrøde.Pesticider og komplekse gødninger er næsten unødvendige.Dette skyldes, at bambus selvregenererer fra sine rødder, som kan trives i selv den mest lavvandede, stenede jord.

 

 hvorfor er bambus bæredygtig

Bambus er stærk - stærkere end stål, faktisk.IfølgeInteressant teknik, bambus har en trækstyrke på 28.000 pund pr. kvadrattomme.Stål har kun en trækstyrke på 23.000 pounds per squre inch.På trods af sin størrelse og styrke er bambus også forholdsvis let at transportere, selv i meget landlige områder.Alt dette tilsammen gør bambus til et ideelt byggemateriale.

 

Som om alt det ikke var nok, vokser bambus til sin maksimale højde inden for en vækstsæson.Selvom træet bliver aflivet og brugt til tømmer, vil det regenerere og vende tilbage næste sæson lige så stærkt som før.Det betyder atbambuser mere bæredygtigt end nogle løvtræer, som ifølge SFGate kan tage over 100 år at nå modenhed.


Indlægstid: Aug-03-2022